Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderar

Vi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Vetenskapsfestivalen

Gör ett besök på Vetenskapsfestivalen på er klassresa.

Den 4-10 maj är det dags igen. Vetenskapsfestivalen, Sveriges största kunskapsfest, flyttar för trettonde gången ut forskningen på Göteborgs gator och torg. I år under temat Folk Forever!


Kom hit och lär dig någonting du inte redan visste. Ta med dig hela skolklassen. I årets skolprogram har vi samlat 82 aktiviteter för hela klassen och 12 för dig som är lärare. Här finns något om allt och för alla! Det breda utbudet spänner över alla ämnen och skolår (1–9). För mer info..
 

 

         

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna