Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderar
Vi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Klassresa till Skara Sommarland

När ni är på klassresa måste ni besöka Skara Sommarland. 
Skara Sommarland är ett alldeles speciellt land - en fantastisk anläggning, för övrigt Skandinaviens största vattenparadis, som blivit omtalad långt utanför vårt lands gränser.
Här finns allt en riktig våghals kan önska sig. Eller vad sägs om ett femtontal vattenrutschbanor och tre tempererade äventyrspooler? För en garanterat omtumlande färd, pröva Fritt Fall, Space Bowl eller Skruven. Här finns, tack och lov, också äventyrsbadet Kottelagunen, som är skapat speciellt för de allra minsta.I Motorstadion hittar du motocrossbanor och Go-cart för alla åldrar. Gruvbanan i Tivoliland bjuder in till en svindlande berg-och-dalbana ner i gruvans allra mörkaste hemligheter.

Varje dag bjuds på internationella shower. Och det bästa av allt: Allt ingår i entréavgiften. På Sommarland kan du också stilla hungern i någon av alla restaurangerna eller varför inte ta med egen grillmat som du kan tillaga på parkens grillar.

I direkt anslutning till Sommarland ligger deras egen camping med stugor och campingplatser. För mer info..
 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan gör för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang