Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

 

Skansen

Gör ett besök på Skansen med klassen när ni är i Stockholm på klassresa.
På Skansen finns det mycket att göra och en viktig del av Skansen är förstås djuren men det finns även annat att se. Varför inte besöka Tobaksmuseet eller Skansen akvariet med sina spindlar, ormar, apor och alligatorer.Varje ny kull björnungar är en stor händelse. Djurbeståndet har alltmer koncentrerats till nordiska djurarter även om det finns exotiska inslag som flamingofåglar och apor.

Lill-Skansen är stället där små barn får möta snälla små djurungar på nära håll. Varje sommar slänger här ett otal stockholmsbarn sina nappar till kattungarna. Och kanske blir de litet rädda för kalkonens märkliga skrik. Som extra attraktioner för barn finns ponnyridning och den upprustade gamla bilbanan.
För mer info.. 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang