Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 
 

Parken Zoo i Eskilstuna

Åk på klassresa till Parken Zoo i Eskilstuna. Ett äventyr för alla i klassen.

 

 


I år har Parken Zoo blivit hem åt en hel del nya djur, men de gamla finns självklart kvar. Djuren är uppdelade efter de världsdelar som de kommer ifrån, du kan besöka Afrika, Asien, Australien och Sydamerika, allt på samma dag. Du kan även besöka Amazonas, ett tropikhus som ger känslan av att vara i en riktig djungel. Pallaskatten, sumatratigern, amurleoparden och sandkatten är några av de nya djur som har flyttat in för att av Parken Zoo bli räddade från utrotning. Djuren kan man självklart gå runt och kika på i egen takt, men vill man lära sig ännu mer om dem kan man göra det i Parken Zoos egen Zooskola. 

Parken Zoo ligger i framkanten i Sverige och Europa när det gäller forskning kring bevarande av utrotningshotade djurarter. Som besökare i Parken Zoo märker man det på att allt fler hotade djurarter kommer till parken och att större fokus läggs på information och utbildning. Nytt för i år är att besökarna kommer att kunna följa några av forskningsprojekten på plats och ställa frågor till forskarna. På Parken Zoo finns även en nöjespark. Där kan du bland annat åka Berg- och dalbanan JetSet, Radiobilar, Virvelvinden och den klassiska hästkarusellen. Det finns karuseller som passar alla, även yngre barn. För mer info..


 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang