Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och mycket annat skoj.

 

Nöjesparker


Det finns mycket rolig man kan göra på klassresan. Vi har några tips på olika nöjesparker som ni kan besöka när ni åker på er klassresa. Skicka gärna in en reseberättelse till oss och berätta vad ni gjorde för roligt på er skolresa, så lägger vi upp den under" Reseberättelser".


 


Liseberg i Göteborg är nordens största nöjespark. Här finns åkattraktioner för både små barn, tonåringar och vuxna. 

Skansen på djurgården mitt i Stockholm har öppet året runt. 
Skara sommarland, Sveriges största vatten- och nöjespark.
Ölands Djurpark erbjuder sina besökare 160 olika arter av djur från världens olika hörn. Ölands Djur & Nöjesparks nöjesfält har något för alla.
 

Kolmården- Vilda djur på riktigt

Hisnande stunts, busiga banditer och färgsprakande danser. På High Chaparrals shower får du en upplevelse du sent
kommer att glömma.
 

Astrid Lindgrens värld är ett sagoland som är särskilt populärt bland de yngre i familjen. Upplev alla de välbekanta figurerna, Pippi, Ronja och Emil för att nämna ett fåtal.

         

Eskilstunas stolthet och Fantomens näste där man hittar en mindre nöjespark och ett stort zoo med exotiska djur. Välkommen till Parken Zoo.

 

 

På Legoland i Danmark är det mesta byggt av lego. Besök atmosfärer med inspiration av vildavästern, pirater och sjörövare, riddare med mera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang

Gröna Lund i Stockholm finns inte bara åkattraktioner utan även teater och flera scener för uppträdanden. På Gröna Lunds Lilla scen underhåller clowner och jonglörer