Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här
ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderar
Vi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Liseberg

Åk på klassresa till Liseberg i Göteborg, en upplevelse för alla i klassen.  

På Liseberg finns något för alla i klassen – från hisnande attraktioner som Kanonen, Uppswinget och SpinRock till snälla barnkaruseller som pirrar minst lika mycket i de lite mindre magarna. Alla i klassen måste självklart ta ett åk i Balder, som flera gånger blivit utsedd till ”Världens bästa berg- och dalbana i trä”, och prova årets två nyheter på åkfronten. Den som vill ta det lite lugnare besöker Evert Taubes Värld, strosar i Lisebergs Lustgård eller bara njuter av dans och musik, chokladhjul, spel, butiker, god mat och de hundratusentals blommorna i parken.
För mer info..

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang