Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderar
Vi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Legoland®


Åk på klassresa till Legoland


interaktiva nöjen, berg-och-dalbanor som pirrar i magen, uppträdanden som publiken också deltar i och mycket mer. Här finns det nöjen som barnen kan styra själva, utmanande byggjobb och möjlighet för alla att ge fantasin fria tyglar. På kvällen lyses modellhusen upp av 30 000 små lampor. Upplev parken från en enkelspårig bana där tågen kör på fyra meters höjd över marken. Eller kliv ombord på berg-och-dalbanan X-treme Racers. Den är över 400 meter lång, häftig och supersnabb.

Småttingarna har sitt eget ”land” med massor av stora DUPLO™ klodser, bondgård, polis och sjukhus, flygplan som kan höjas och sänkas, tåg och mycket mer.Överraskningar på löpande band


LEGOLANDI 4D-biografen finns den mest avancerade teknikeninom ljus, ljud och effekter och här väntar ett bombardemang av sinnena utöver det vanliga. Det har kostat 40 miljoner DKK att skicka ut dig på ditt livs häftigaste rally.
Upplev vilda västern mitt i rofyllda LEGOLAND, försök programmera en robot, testa de senaste Legospelen, paddla kanot mellan vilda djur, åk med gruvtåget genom guldgruvan, programmera din egen fantastiska tur i vår nya Power Builder eller pröva på en vild vattenskotertur med de supersnabba Jungle Racers. I piratvärlden går det vilt till och på den jättestora kungaborgen hamnar du i medeltidens äventyrliga värld. LEGOLAND är och förblir överraskningarnas högborg
.
För mer info..
 


 
 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang

Det hela började 1968 med en samling modeller avberömda byggnader och miljöer som byggts upp utomhus av de fantastiska LEGO® bitarna. Idag är LEGOLAND® Jyllands mest besökta turistattraktion med 1,6 miljoner besökare om året och det finns även LEGOLAND parker i Tyskland, Kalifornien och England. LEGOLAND utvecklas i ett rasande tempo och det är bara fantasin som sätter gränser för vad LEGO kan användas till. Överallt är det fart, spänning och häftiga upplevelser för barn i alla åldrar. 50 miljoner LEGO bitar har använts på ett sätt som gör en mållös.