Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig.


Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

 

Länkvänner

LänkCentrum.se

Lanksida.se
Tjäna pengar på internet

 

 

Dagens citat

         

 

 

 
 
Om du har en sida med innehåll som är relaterat till vårt, dvs tjäna pengar, klassresor, evenemang, resor m.m. är du välkommen att byta länk med oss. På så sätt fär vi båda högre rank och blir hittade lättare i sökmotorerna.
 
Vi förbehåller oss rätten att avböja utbytet om om vi inte tycker att din länk passar med vårt innehåll. Din länk kommer att placeras på denna sida.


Gör så här:

 
1. Lägg upp en länk till oss med följande kod (kopiera och klistra in):
 

 

2. Skicka sedan ett mail på info@pengartillklassresa.se med länken till din sida där vår länk ligger. Vi kommer då att lägga upp en länk till dig så snart vi kan. Vi bekräftar detta med ett mail till dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang