Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla olika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderar


Vi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 


Vaxholms Kastell- Skolresepaket

Åk på klassresa till Vaxholm.
Skolresepaketet kommer att ge klassen en minnesvärd upplevelse. Barnen kommer att få uppleva äventyret Småfångarna/Tonårskampen som är inspirerat av tv-serien Fångarna på Fortet. Båda aktiviteterna är spännande och roliga lagaktiviteter där nyckeln till framgång är samarbete.


Ni övernattar på Waxholm Strand Camping som ligger vid vattenlinjen precis vid en sandstrand med bryggor. Där finns det möjlighet till aktiviteter som minigolf, volleyboll, kubb mm. Middag är ett grillpaket och det får ni själva tillreda på någon av Waxholm Strand Campings vackra grillplatser precis vid vattnet. Dagen efter serveras en frukostbuffé.

Vill ni boka ytterligare en natts vistelse går det bra och då ingår dessutom lunch, middag och frukost. För mer info.. 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang