Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 


Stockholm

Åk på klassresa till Stockholm som är Sveriges huvudstad har ca 1,2 miljoner invånare. I Stockholm tar man sig runt med tunnelbana, buss, pendeltåg och spårvagn. Man kan även hyra cykel billigt hos Citybikes som finns lite överallt i stan. När man är i Stockholm måste man besöka Djurgården som en utav Stockholms vackraste grönområden. Här ligger även Gröna lund, Skansen, Vasamuseet och Nordiska museet med mera. Vill ni se Stockholm från ovan kan ni ta er upp i Kaknästornet som även det ligger på Djurgården. Där kan ni äta lunch samtidigt som ni blickar ner över staden på 155 meters höjd.

På södra sidan om tullarna har ni Globen som är en upplevelse att se både från utsidan och från insidan. På Globen arrangeras som de flesta säkert vet konserter och evenemang av alla dess slag. 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang