Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Statravel.se


Klassresa till Prag

Åk på klassresa till Prag som är en av Europas äldsta och vackraste huvudstäder.
På Karlsbron över Moldau står musikanterna och spelar och här kan du köpa allt mellan himmel och jord. Denna historiska stad har ett enormt kulturellt utbud som lever kvar i minnet en lång tid efter besöket. Har du en gång varit i Prag vill du återvända dit!

En Pragresa behöver i sin helhet inte vara dyr eftersom det är billigt att vistas i Prag. Priserna för mat, dryck och annat ligger fortfarande mycket lägre än på andra håll i Europa.

Att peka ut sevärdheterna i Prag är ingen lätt uppgift - Gamla Staden, Lillsidan, Karlsbron med mera.


Prag Zoo öppnade 1931 och har sedan dess vuxit rejält. Nu är det ett zoo i världsklass med en mängd olika djur. Bland annat, elefanter, tigrar, lejon, björnar och isbjörnar. Enklaste sättet att ta sig till Zoo är att ta en buss från tunnelbanestationen Nadrazi Holesovice (buss 112). Ett roligare resealternativ är att ta en båt längs floden från centrum till Zoo
 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang