Pengar till klassresa 
hjälper din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig.
 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarPengar till klassresa ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Klassresa till Malmö


 

När ni åker på klassresa till Malmö har ni nära till det mesta.
Ni har några minuter till sandstränderna och på en halvtimme är ni i Köpenhamns centrum om ni tar bussen
eller tåget över bron.

Malmö bjuder på en kontinental atmosfär och gatuliv, kulturutbud och restauranger tillfredsställer även de mest kräsna. Ni kan även shoppa i trendiga designbutiker och varuhus.

Ta med klassen och titta på Turning Torso som är en skyskrapa på 190 meter som ligger vid Lilla Varvsgatan i Västra Hamnen.

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang