Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Klassresa till London
 

Det finns mycket att göra på klassresan till London som är Storbritanniens huvudstad. Man tar sig enklast runt med tunnelbanan till de olika sevärdheterna. På Oxford St kan ni handla det mesta och lite till.
Vill ni hellre besöka en marknad är Covent Garden med jonglörer och gycklare att rekommendera.
I London finns det gott om museer, bl a Victoria & Albert Museum, The Tower och Madam Tussaud´s är mycket populära. Vaktombytet vid Buckingham Palace lockar också många besökare.
När ni är i London på klassresa är det nästan ett måste att gå och se någon av alla musicaler som staden har att erbjuda.Ni får självklart inte missa London Eye som ligger på andra sidan River Thames från Westminister i centrala London och har blivit en av de populäraste attraktionerna i London. Hjulet kallas även Milleniuem Wheel och invigdes i December 1999 av premiärminister Tony Blair men öppnades inte för folket förrän i mars följande år pga tekniska problem. Varje år åker 3,5 miljoner besökare det stora hjulet.
Turen tar ca 30 min och en klar dag kan man se så långt som 40 km.
Det finns många olika biljettalternativ och erbjudanden men en standardbiljett köpt på plats kostar £15 alltså ca 210 kr för en vuxen.
Hjulet är rullstolsanpassat och hjulet är igång mellan 10.00-20.00 (21.00 sommartid) varje dag.


 


 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang