Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Statravel.se

 

 

 

 

Klassresa till Köpenhamn
 

Åk på klassresa till Köpenhamn som är Danmarks huvudstad, och Skandinaviens näst största stad.

Många klasser väljer att resa till Köpenhamn då det finns massor av intressanta och spännande sevärdheter som till exempel Tivoli, som är en av världens äldsta nöjesparker. Ströget i centrum med alla sina spännande butiker och med 
ett myllrande folkliv är något som man absolut inte får missa. I Köpenhamn ligger även den så kallade fristaden
Christiania som etablerades som ett tillhåll för människor med alternativa livsstilar 1971.

Ett måsta för alla skolklasser är ett besök på
Louis Tussaud's som är ett vaxmuseum i Köpenhamn, och för de flesta av oss är det här det närmsta vi kommer att träffa våra hjältar och andra kändisar.
Här hittar ni mer än 200 figurer i olika spännande gallerier som till exempel Kungarnas hall, Sago-landet, Gotham City och Skräckkammaren!


Det finns gott om moderna vandrarhem att välja på i Köpenhamn. Det gäller ofta att man bokar plats i tid om man vill bo på något av de populära vandrarhemmen.


 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang