Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Statravel.se

 Klassresa till Turkiet
 

Åk på klassresa till Turkiet där öst och väst möts på ett spännande sätt. Här går det gamla och det nya hand i hand. Här bor ni på moderna hotell och har solen, baden, havet - och så shoppingen som överträffar det mesta! Skinnvaror, kryddor, guld, kläder och mängder av souvenirer. Upplev den spännande orientaliska atmosfären som förstärks av minaretutroparens klagande röst, av myllret i basarerna, av dofter och ljud. Och överallt möts du av värme och vänlighet. Att åka på klassresa till Turkiet är garanterat en minnesvärd upplevelse.


 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang