Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Statravel.se

 
 


 


 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang

Klassresa till Tallinn

Åk på klassresa till Tallinn och upplev en stad som är en blandning av det nya och det gamla. Tallinn är dels en gammaldags och pittoresk liten stad med mysiga caféer, butiker och promenadstråk och dels en modern metropol på väg att bli en riktig storstad med europeiska mått mätt. I Tallinn finns det gott om trendiga gallerior, utsökta restauranger och lyxiga nattklubbar.

 

Pirita som ligger ungefär 6 kilometer norr om Tallinns innerstad är en populär plats för ridning och havsbad.  Idag är Pirita ett av Tallinns populäraste utflyktsmål, med sina badstränder, skogsparker, och den natursköna Pirita-dalen. Här finns även Tallinns TV-torn på 314 meter som byggdes inför OS 1980. Utsiktsplatsen, på 170 meters höjd, är öppen för besökare. Härifrån har du en magnifik utsikt över Tallinn och dess omgivningar och du kan till och med se Finska viken.