Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderar
Vi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

 

High School Musical

Ta med klassen till Göta Lejon och East High!

Alla har vi väl drömmar
Några drömmer om lycka och framgång. En del drömmer om att uppnå det ena eller det andra, medan en del bara drömmer sig bort.

Drömmar, måste man offra en för att en annan ska slå in, måste man förneka sig själv för att leva upp till andras förväntningar
eller kan man kombinera ytterligheter och få båda att bli en verklighet och ändå passa in och få respekt.

Detta är vad allt egentligen handlar om.


I High School Musical får vi följa en grupp tonåringar som alla har sina olika hemliga drömmar och passioner. Vänskap, kärlek och tron på sig själv är vägen till deras drömmars mål.

Det handlar om Troy, skolans populäre basketstjärna och Gabriella, en blyg plugghäst som är ny på skolan, som tillsammans upptäcker att de älskar att sjunga. När de söker de två huvudrollerna till skolans musikal, brakar allting lös.
I ett desperat försök att få allting att förbli som det alltid har varit där alla spelar ”sin roll”, går skolans elever ihop, för att hindra Troy och Gabriella från att gå upp på scen.
Men genom att utmana och att våga gå emot alls förväntningar, inspirerar de istället andra till att avslöja sina dolda talanger och drömmar.

Julius Malmström & Åsa Holmgren
Producenter

 

 
 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


För mer info..

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna

    - Förslag på resmål och evenemang