Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderar
Vi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

 

High Chaparral


En klassresa till High Chaparral är inget man glömmer i första taget.
Sedan 1966, då High Chaparral grundades, har Westernstaden varit en samlingsplats för nöjeslystna äventyrare. Här händer det alltid något spännande, både för stora och små. Under sommarsäsongen är det dagligen spännande shower och aktiviteter för hela familjen. Träffa cowboys, indianer, trappers, revolvermän, mexikaner och smeder. Här blandas både kultur och krutrök!

Underhållning av högsta kaliber

Varje dag kl 11.30 drar showen igång på Main Street. Den som drar snabbast är Lucky Luke själv. Snabbare än sin egen skugga, sägs det. Håll korpgluggarna öppna för att se om det är något fusk med i spelet. De största fuskpellarna av alla är Bröderna Dalton. De hör hemma bakom lås och bom. Med barnens hjälp ser Lucky och sheriffen till att de hamnar där. Bröderna Dalton rymmer hela tiden, så var beredd att hjälpa Lucky Luke under hela dagen.
 

Cowboyliv och åkturer
Här har du chansen att prova på allt ifrån hästridning och guldvaskning till att klappa en bisonoxe eller åka ånglok och ångbåt.
För mer info..


 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang