Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderar
Vi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och mycket annat skoj.


Försäljningstips


Det finns många tips på hur man gör för att lyckas med försäljningen och det beror självklar på vad man säljer för produkter. En del försäljningstips brukar gälla för de flesta produkter och företag och vi tänkte här nämna några av dessa. 

- Ta upp beställningar i förskott så att ni redan har sålt de flesta av varorna innan leveransen kommer. En del företag kräver att ni har sålt in alla varorna innan eftersom de endast skickar de antal varor som ni har beställningar på.

- Gör en lista på tänkbara kunder. Det kan vara allt från släkt och vänner till föräldrarnas kollegor på jobbet. Försök och tänk på alla ni kan sälja till och glöm inte bort grannar och folk som bor i närområdet.

- Gå runt och knacka dörr är ett bra sätt att sälja på. Ta med en kompis och tänk ut ett bra område där ni kan nå många familjer. Tala om att ni tjänar pengar till klassresan så brukar det gå lättare. 
 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang