Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Astrid Lindgrens Värld

En klassresa till Astrid Lindgrens Värld och Villa Villekulla är ett måste. Bullerbyn, Mattisborgen och de flesta andra platser som ni säkert har läst om i böckerna finns också här i Astrid Lindgrens Värld. I dessa sagolika miljöer spelas dagligen upp scener ur Astrid Lindgrens berättelser.

Över sextio rollfigurer är med och gör Astrid Lindgrens Värld till en levande teater, med alla de älskade figurerna från böckerna. Mellan scenföreställningarna kan alla hälsa på och leka med figurerna i deras egna miljöer: Pippi i Villa Villekulla, Emil i Katthult, Ronja i Mattisborgen och Karlsson på hans tak. De andra figurerna finns också i sina miljöer för det mesta, förutom Rasmus, som nästan alltid är på luffen.


Barnens Klassiker

Ett besök här är som en resa genom Astrid Lindgrens böcker, fast på riktigt.
För mer info..
 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang