Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderar
Vi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 Tekniska Museet

Åk på klassresa till Tekniska Museet.
Rymden har alltid fascinerat människan och att bli astronaut är många barns dröm.

I Tekniska museets utställning Ett rymdäventyr får du veta hur det är att vara astronaut på den internationella rymdstationen, ISS. Du följer besättningen med Christer Fuglesang, Sveriges förste och hittills ende astronaut, och de andra på Discovery från start till landning på Kennedy Space Center.

Du får se hur de lever, bor och arbetar, vara med i deras dagliga liv från morgon till kväll, med måltider, toalettbestyr och träning. Du får känna på vad det innebär att leva och arbeta i ett tyngdlöst tillstånd, att bygga och reparera stationen, genomföra rymdpromenader och göra experiment.

Här får du också veta hur man blir astronaut, hur man tas ut och tränas för olika uppdrag. Du får veta om Christers bakgrund, utbildning och karriär och följa hans uppdrag på ISS i december 2006 med rymdpromenader och forskningsexperiment.För mer info..

 
 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang