Låt oss hjälpa din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig. 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarVi ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

 Klassresa till Kolmården

Res med klassen till Kolmårdens Djurpark som är en hel värld av vilda djur på riktigt. Vart du än går i djurparken möter du djur från världens alla hörn. I Delfinariumet kan man se delfinernas magiska föreställning, och vill du komma riktigt nära och till och med kela med djuren, kan du gå till Barnens Lantgård.
I Safariparken väntar det stora äventyret. Det är bara bilrutan som skiljer dig från björn, varg, lejon, sebror... Stäng fönster och dörrar!

Den stora lekplatsen Kulmården är perfekt för barn som har mycket spring i benen. Här kan man busa runt och hälsa på Bamse och hans vänner i Bamses Värld.

På Kolmården kan ni även övernatta på savannen. I ett tält sover ni granne med de vilda djuren.

 

 

Missa inte heller Tiger World! Här bor de Sibiriska tigrarna. De lever i en flockgemenskap, som är ovanlig bland tigrar. De är väldigt artiga mot varandra. Varje gång de möts, hälsar de genom att stångas lite och frusta lätt. Men när det vankas mat glömmer de artigheten. Då vill var och en ha alla köttbitar för sig själv! Men djurvårdaren ser till att alla får sin del.För mer info..

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna

    - Förslag på resmål och evenemang