Pengar till klassresa 
hjälper din klass att tjäna pengar till klassresan genom tips och råd från oss. Vi hjälper er även med ideér var ni kan åka på er efterlängtade klassresa. Titta in hos oss en stund, det lönar sig.
 

Det finns många företag som säljer till skolklasser och föreningar. Det är ingen lätt uppgift att välja vad man ska sälja i djungel av alla ollika företag och produkter. Vi rekommenderar här ett antal företag som vi anser är seriösa. 


Vi rekommenderarPengar till klassresa ger skolklasser och föreningar förslag på hur ni kan tjäna pengar till klassresan eller kanske det viktigaste av allt, vad ni kan göra för roligt för pengarna. Varför inte tjäna pengar till klassen och hitta på något roligt för pengarna. Vi har tipsen på många evenemang och annat skoj.

 

Klassresa till Göteborg

Res med klassen till Göteborg som är Sveriges andra största stad med över 600.000 invånare. Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. Ofta liknas staden vid San Francisco, för i denna västkuststad finns liksom i den amerikanska gott om broar, kullar, vatten, spårvagnar och fisk restauranger.

Lisebergs nöjespark är ett måste för barn i alla åldrar, med massor av åkattraktioner, restauranger, dansbana och artister. Här finns något för alla, från värstingattraktionerna TopSpin och HangOver till snälla varianter som Farfars bil och Trummeliten.

Denna över snart 80-åriga turistattraktion är faktiskt

Sveriges mest besökta turistattraktion med miljontals besökare varje år. Bland sevärdheterna finns Skulpturparken, Lasse Åbergs Museum och Stjärnvägen där alla från Edith Piaf till ABBA och Jimi Hendrix har sin egen stjärna.

På Liseberg finns en mängd restauranger med både gourmet- och snabbmat. Konserterna, teaterföreställningarna och showerna på Liseberg drar också storpublik, och här kan man lyssna till både hårdrock och operett. 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 


 

 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkvänner

 Pengar till klassresa.se
            Sidan som ger skolklasserna tipsen
     
   
- Hur ni kan tjäna pengar till klassresan
    - Vad ni kan göra för pengarna
    - Förslag på resmål och evenemang